ZZP-pakket


Het ZZP-pakket voor de zzp’er die het allemaal nèt even beter regelt.

Een zzp’er heeft het al druk genoeg. Althans, dat hopen we. En dan schiet de administratie er nog wel eens bij in. Want je wil doen waar je goed in bent. En administratie? Daar zijn anderen weer goed in. Dan is het slim om de administratie uit handen te geven. Liefst aan een administratiekantoor dat veel andere zzp’ers als klant heeft. En dus op de hoogte is van alle regelingen, trucjes en ontwikkelingen. Een boekhouder die pro actief te werk gaat en niet al te duur is. Daarnaast kan je bij ons eventueel alles geheel online regelen.

Een administratiekantoor als Hermans Administraties & Belastingadvies. Want Hermans Administraties & Belastingadvies doet alles nèt even beter.

Als zzp’er profiteer je van onze know-how en efficiency waardoor je ervan verzekerd bent nooit te veel te betalen. Niet aan de belastingdienst. Maar ook niet aan ons. Voor een zeer scherpe vaste maandprijs bieden we een volledig ZZP-pakket.

We verzorgen onder andere het verwerken en controleren van de administratie, nemen de aangiften inkomsten- en omzetbelasting voor onze rekening en we verstrekken de uiteindelijke jaarcijfers die we met u bespreken en evalueren. En het mooiste is, het aanleveren van de administratie kan indien gewenst geheel online.

 

 

Weten hoe het nèt even beter kan voor u?  Vul dan het contactformulier even in.

Ja, het moet nèt even beter!

Ik wil graag vrijblijvend kennis maken met Hermans Administraties & Belastingadvies en vul daarom dit formulier in:

    Naam

    Email

    Telefoon

    Bericht