Over ons


Over ons

Hermans Administraties & Belastingadvies is een administratiekantoor gespecialiseerd in alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van financiële administratie en fiscale dienstverlening.  

Uw administratie verdient toch de beste aandacht!

Wij bieden een informele en persoonlijke benadering. Daarnaast zijn we in staat complexe materie in heldere taal aan u voor te leggen. U wilt toch altijd tijdig, juist en volledig geïnformeerd zijn? En U wilt toch niet geconfronteerd worden met fiscale verrassingen? 

Wij staan u graag dagelijks met raad en daad terzijde.  Wij vervullen hierbij vaak de rol als sparringpartner. Toegevoegde waarde voor onze cliënten creëren is onze drive. Het feit dat wij ook ondernemers zijn werkt daarbij bevorderlijk. 

Het feit dat er nauwelijks tot geen verloop is van cliënten is een bevestiging dat wij tot op heden zijn geslaagd in het behalen van onze doelstellingen.

 

 

Team

business60 (1)

Roy Hermans

Fiscaal en bedrijfsadviseur

roy@hermansadvies.nl

0495 430 493

business60 (1)

Wil Hermans

Fiscaal en bedrijfsadviseur

wil@hermansadvies.nl

0495 430 493

Werkwijze

Als ondernemende adviseurs communiceren wij rechtstreeks met onze opdrachtgevers. Hiermee wordt ruis in het proces voorkomen en blijven wij direct betrokken bij de problematiek van de cliënt.

Onze werkwijze is heel eenvoudig. U levert uw administratie 1x  per maand of 1x per kwartaal bij ons in. Wij zorgen ervoor dat uw administratie verwerkt en bijgehouden wordt.
Nadat uw administratie in ons systeem verwerkt is en de BTW aangifte is ingediend, geven wij de aangeleverde stukken terug zodat u deze kan bewaren. 

Voor ons schept dit iedere periode de mogelijkheid om pro-actief op te treden en tijdig de gewenste bijsturing te leveren. Meerdere contactmomenten per jaar zijn essentieel om een samenwerking tussen adviseur en cliënt te creëren, die leidt tot een optimale advisering en klanttevredenheid.

Wij kiezen voor een praktische en duidelijke aanpak. Wat wordt beloofd, wordt nagekomen zonder omhaal en met de vereiste doelmatigheid.

 

Vacatures

Wil jij ons team komen versterken ?

Op dit moment hebben wij de volgende openstaande functies:

Momenteel geen vacatures beschikbaar.

Ja, het moet nèt even beter!

Ik wil graag vrijblijvend kennis maken met Hermans Administraties & Belastingadvies en vul daarom dit formulier in:

  Naam

  Email

  Telefoon

  Bericht

   

  [wpforms id="824" title="false"]